O nama

Strast. Ljubav. Želja

Ideja projekta VentArtly nastaje iz želje dve umetnice i dugogodišnje saradnice da svoje znanje i iskustvo stečeno bavljenjem umetničkim poslom pretoče u više različitih oblika. Ova agencija je zasnovana na predstavljanju različitih muzičkih ansambala pogodnih za mnogobrojne manifestacije osmišljene od strane klijenata. Efekat koji stvaraju sastavi ove agencije svakoj manifestaciji daje prefinjenu i autentičnu notu.

Tim VentArtly produkcije nijedan segment poslovanja ne prepušta slučaju te je s toga svaki detalj pripreme kao i samog nastupa vrlo pažljivo osmišljen i organizovan. Od stajlinga preko izbora programa do kvalitetnog muziciranja, nastupi ovih ansambala ostaju upečatljivi i zapamćeni.

U nedostatku ovakve ponude na našem tržištu, a sa bogatim iskustvom osnivača ove agencije i po ugledu na inostrane produkcije, nastaje ovaj jedinstveni projekat napravljen da zadovolji potrebe klijenata koji su u potražnji za muzičkim sadržajem.

Izbor ovakve muzike je pogodan za venčanja, korporativne proslave, događaja, rođendane, krštenja i slične manifestacije kojima može dati unikatan ton.

Zamisli. Fokusiraj se na rezultat koji želiš. Dopusti ideji vodilji da te ponese. Radi, stvaraj i
kreiraj. Raduj se svakoj ostvarenoj sitnici.
Jedno od važnijih poglavlja našeg muzičkog putovanja jeste višemesečni ugovor na
prekookeanskom brodu kompanije Holland America Line. Završivši ovaj angažman sa
najvišim ocenama, vraćamo se sa nemerljivim iskustvom u odnosu prema poslu, disciplini
i posvećenosti.
Dajemo krila našoj mašti, podstičemo je i na kraju u celu zamisao ubacimo mrvicu
realnosti kako bi bila realizovana. Verujemo u mogućnost ostvarenja kvalitetnih
umetničkih zamisli jer je uz trud i predan rad to sigurna franšiza za uspeh.

MILICA GRUJIĆ

Mlada umetnica na violončelu. Glava firme VentArtly, odličnih organizatorskih sposobnosti i nepogrešive intuicije. Završila Master studije na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu nakon kojih beleži brojne nastupe sa mnogim kamernim ansamblima. Ostvaruje svoje snove osnivanjem ove agencije sa željom da na scenu stupe profesionalnost i inovativnost.

NINA BIRAČ

Violinistkinja širokog duha i muzičke harizme. Nakon završenih Master studija na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu postaje član orkestra Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu. Veruje u ideju forme VentArtly jer je i sama godinama nastupala u mnogim muzičkim sastavima. Svoju kreativnost svesrdno predaje ovoj agenciji sa vizijom da je vreme za stvaranje.