BENDOVI ZA SVADBE

Vaš specijalni dan

Da li zaista želite da doživite neke posebne momente tog dana kada svetu objavljujete svoju ljubav?
Onda se oslobodite tipskih okvira. Izađite iz okvira.

Venčanje će trajati samo jedan dan.

Ne dozvolite da samo “protutnji”, sačuvajte bar jedan poseban detalj.

Jedan trenutak koji ćete pamtiti ceo život.

Da li je kavaljerstvo davno izgubljena veština?

Što se nas, devojaka, tiče nije! Momci, ako zaista želite da vašoj dragoj poklonite nezaboravan trenutak, iznenadite je, krišom da ne zna unajmite gudački kvartet koji će svirati vašu omiljenu pesmu za prvi ples.

Možete li da zamislite njen osmeh, kada se na bini pojavi gudački kvartet i počne da svira vašu pesmu dok joj Vi prilazite i pružate ruku sa pozivom na prvi ples. Taj osmeh nema cenu.

Play Video

Koji to trenuci mogu biti jedinstveni?

  • Dok traje koktel dočekivanja zvanica, na terasi, u bašti ili unutar samog prostora, često je neprijatna tišina ili se negde u pozadini tiho čuje zvuk muzike sa plejera. Stereotipna venčanja nisu Vaš cup of tea? Neka kod Vas zasviraju gitara i čelo i učiniće sam početak događaja nesvakidašnjim.
  •  
  • Vaš svečani ulazak u salu je idealan trenutak da Vašu omiljenu pesmu zasvira npr.duo violina i harfa. Mladenci obožavaju All of me Johna Legenda. Zamislite tu čaroliju!

Privlači vas ovakva atmosfera?

  • Naši džentlmeni na klarinetu, gitari i harmonici znaju da naprave atmosferu čak i dok traje svečani ručak. Jednom su svirajući Vaya Con Dios naterali ljude da ustanu od svojih stolova i počnu da igraju. E to je momenat koji se ne zaboravlja!
  •  
  • Žurka je već uzavrela u trenutku kada treba da stigne torta. Nemojte je prekidati, neka baš tada nastupi boom! Naša umetnica na električnoj violini koja nastavlja atmosferu žurke i svira Rihannu, Michaela Jacksona, Camilu Cabello nije izolovana na nekoj bini, ona pleše sa Vama i pravi onaj Wow efekat.
  •  

Neka drugi govore o nama

Neka drugi govore o nama

grupa2-150x150
playlist-150x150
dress-150x150
creative-150x150

Predlažemo ansambl koji se najbolje uklapa u manifestaciju koju organizujete

Zajednički kreiramo listu pesama (iz postojećih repertoara ansambala)
Uklapamo odevni stil muzičara u skladu sa estetikom događaja
Mogućnost naručivanja jedne pesme koju naši kompozitori raspisuju za sastav koji izaberete
Pogledajte kako izgledaju naši nastupi na događajima i venčanjima
Play Video

Mnogo je venčanja ali i onih formalnih, poslovnih slavlja kojima je potrebna atmosfera kojoj se niko nije nadao, da ih podseti na lepotu zabave i spontanosti. Muzika koja je, čini se, rezervisana samo za filmske trenutke, ali ako malo dublje zagrebete, ona je rezervisana za Vas.

Posle toliko godina bavljenja muzikom kada nas neko pita “šta je to što muzika radi ljudima” i dalje ne znamo da odgovorimo, samo umemo da odsviramo.

MILICA GRUJIĆ

CEO agencije Ventartly, violončelistkinja

NINA BIRAČ

Vice President agencije VentArtly, violinistkinja