Bendovi za svadbe

Vaš specijalan dan

Da se ne lažemo, sve smo mi u nekom trenutku svog života maštale o našem venčanju. Čim ste ovde, znači da je došao trenutak da te snove i realizujete.

Ne odustajte, pročitajte šta to mi možemo da Vam ponudimo, a ja vam obećavam da neće biti dosadno i stereotipno.

Nikada nije dovoljno vremena za organizaciju venčanja

Ako ste gosti na venčanju, kumovi ili rodbina, u narednom tekstu saznajte šta može biti veoma originalan poklon za vaše drage mladence

Ovo je vaš zajednički važan dan! Ispunjavajte hirove jedno drugom

Razmislite kakva će muzika dočekati vaše goste

Bendovi za svadbe su važan deo svih venčanja. Oni su zaduženi za atmosferu i realno to je jedan od najvažnijih izbora koje treba da napravite u odabiru svega na vašem venčanju. Ali kada malo bolje razmislite, bend definitivno nije nešto što će vaše venčanje učiniti drugačijim, svakako svi očekuju da ćete imati bend.

Evo nekoliko primera, kada govorimo o muzici, koji će sigurno napraviti vašu svadbu jedinstvenom:

Pusti video zapis

Mi imamo 13 ansambala koji mogu da naprave efekat drugačijeg, a da nisu bendovi za svadbe

Harmonika, violina, gitara – odličan ritam, a ne sviraju narodnjake. Naša harmonika sve vreme provlači jazzy zvuke. Definitivno drugačije od već viđenih uvodnih muzičkih sastava.

Solo harfa ili u kombinaciji sa violinom ili čelom – verujte mi, ljudi se oduševe kada vide harfu, nije da su imali mnogo prilika u životu da je vide izbliza. A još kada prepoznaju muziku koju svira, sigurno im ostaje u pamćenju.

Duo violina i gitara ili čelo i gitara koji nije stereotipan može da razmrda atmosferu na samom startu sa aktuelnim hitovima.

Pričamo o atmosferi za koju nije glavni i odgovorni BEND

Važan trenutak je sigurno ulazak torte.

Sa tortom dolazi i električna violina koja pojačava doživljaj i doprinosi celom ovom trenutku. Zvuk je jak kao da bend svira, a atmosfera čak i bolja.

Imamo još jedan predlog, to je električni kvartet.

Dve violine, viola, četiri devojke koje skaču i đuskaju sa gostima, a pritom proizvode zvuk celog benda. Dobro, ako mladenci neće, mogu i da ne skaču. 🙂 Mi smo otvoreni za sve dogovore.

DJ je uvek opcija ako ne želite bend. To je postalo dosta popularno, da ne kažem moderno. Dobijete full muziku, a manje košta nego većina bendova za svadbu. I onda na to dodate nekoliko efekata koje smo gore napomenuli, i za isti novac koji ste planirali da izdvojite za bend, vi u stvari dobijate dva različita sastava. Pogodba zvuči dobro, zar ne?

Saradljivi smo i uvek dostupni

Dajemo mogućnost poručivanja pesme koju nemaju na programu a vama je draga

Uklapamo stajling muzičara u boje dekoracije

Imamo iskustvo da predupredimo potencijalne problematične situacije

Pogledajte kako izgledaju naši nastupi na
događajima i venčanjima

Mnogo je venčanja ali i onih formalnih, poslovnih slavlja kojima je potrebna atmosfera kojoj se niko nije nadao, da ih podseti na lepotu zabave i spontanosti. Muzika koja je, čini se, rezervisana samo za filmske trenutke, ali ako malo dublje zagrebete, ona je rezervisana za vas.

Posle toliko godina bavljenja muzikom kada nas neko pita „šta je to što muzika radi ljudima“ i dalje ne umemo da odgovorimo, samo umemo da odsviramo.

Odvojite nedeljnu kaficu sa budućim suprugom, pa čekirajte jedan po jedan Ventartly ansambl.

A ako nešto nije jasno, mi smo uvek tu za vas.

Play Video about Muzika za proslave i venčanja

Milica Grujić

CEO agencije Ventartly, violončelistkinja

Nina Birač

Vice President agencije VentArtly, violinistkinja