Muzika za proslave

Imate firmu u kojoj se mnogo radi i želite da
nagradite zaposlene?

Napravite taj time out. Organizujte jedno veče korporativne proslave gde ćete Vi raditi za zaposlene. Okupite ih, iznenadite ih, neka stege popuste, neka se nazdravi dobrim vinom i zapleše uz poznate melodije. Iznenadićete se lojalnosti i učinkom koji možete dobiti ovim gestom. Upoznajte zaposlene sa Vašim strateškim partnerima jer se svi borite za isti cilj. Steknite poverenje investitora i učvrstite odnos sa Vašim kolegama.

Samo jednom imate priliku da se nekome predstavite prvi put, Vaše poslovanje je Vaš lični pečat i karakter.

Rezultati koje pravite u radnom okruženju su merljivi, atmosfera koju stvorite van posla se ne može meriti.

Tog dana kada promovišete Vaš biznis, Vašim zvanicama kao i partnerima dajete primer koji treba da slede. Vi gradite imidž koji Vas razlikuje.

Korporativne proslave

Pozitivni međuljudski odnosi unutar jednog kolektiva su oduvek bili ključ za uspeh jedne firme. Važno je organizovati team buildinge, sastanke na kojima će se zajednički dolaziti do rešenja, ali i najvažnije od svega, opustiti se u društvu tih istih kolega ali u drugačijoj atmosferi – uz dobru muziku i neposredniju interakciju.

Očekujete dolazak eventualnih poslovnih partnera? Želite da ostavite utisak jake kompanije ali i ugostite ih na način po kome je naš region poznat? Organizujte korporativnu proslavu posle koje će poželeti da se vraćaju ovde jer će znati da ih uvek čeka i sjajna, vesela atmosfera koja se ne viđa svuda u svetu.

Božićna rapsodija
Play Video about Božićna rapsodija

Kako Vam se dopada naš projekat "Božićna rapsodija"?

U okviru ovog projekta nudimo mogućnost organizacije Božićnog
koncerta pod nazivom „Božićna rapsodija by Habanera Quartet“ sa pevačima, vokalnim ansamblom, klavirom i perkusijama.

Izvodimo Božićne pesme (Jingle Bells, Jingle Bell Rock, Let it snow…), u malo drugačijim aranžmanima, nalik koncertima koje izvodi Michael Buble.
Koncert koji je 2022. već održan u vreme Božićnih praznika može biti pravo
osveženje za svaki auditorijum jer nudi zabavan, svima poznat program uobličen u elegantan ansambl profesionalnih muzičara.

Repertoar svakog ansambla je raznolik i odgovara svačijem ukusu

Zabavite se – razbijte poslovnu atmosferu pesmama Zvonka Bogdana u jazz maniru koji izvode naši Džentlmeni na violini, gitari i harmonici.

Vaši inostrani partneri odlično znaju sve hitove, da li znaju kako zvuči Rihanna na solo harfi? Iznenadite ih!

Želite malo jači zvuk i efekat koji Vaše zvanice još nisu doživele? Naš električni kvartet Habanera Electric će ostaviti goste bez teksta!

Mi imamo i dve varijante koje nisu čisto instrumentalne. Naš duo Vopiano ili Aurora Quartet nisu bendovi, ali jesu manji ansambli koji imaju i vokale.

Akustična muzika za Vaše proslave
Vinarija Zvonko Bogdan

Predlažemo ansambl koji se najbolje uklapa u manifestaciju koju organizujete.

Zajednički kreiramo listu pesama (iz postojećih repertoara ansambala)

Uklapamo odevni stil muzičaka u skladu sa estetikom događaja.

Mogućnost naručivanja jedne pesme koju naši kompozitori raspisuju za sastav koji izaberete.

Pogledajte kako izgledaju naši nastupi na
događajima i venčanjima

Pusti video zapis

Mnogo je onih formalnih, poslovnih slavlja kojima je potrebna atmosfera kojoj se niko nije nadao, da ih podseti na lepotu zabave i spontanosti. Muzika koja je, čini se, rezervisana samo za filmske trenutke, ali ako malo dublje zagrebete, ona je rezervisana za Vas. Ukoliko dotaknete nečije srce, granice ne postoje. A recept za odličan događaj svakako može biti muzika…

„Hrana je muzika za telo, muzika je hrana srcu.“

Milica Grujić

CEO agencije Ventartly, violončelistkinja

Nina Birač

Vice President agencije VentArtly, violinistkinja