O nama

Kume i poslovni partneri

Šta je Ventartly i ko su ljudi iza ove priče?

Kada vratim film, oduvek sam želela da imam svoj biznis, još od malih nogu, ali neke kockice u životu treba da se poklope da bi se snovi ostvarili. Tako je i ova agencija nastala baš u trenutku kada je i trebalo da nastane.

Nina i ja smo na prvom mestu kume, a onda i osnivači ove muzičke priče. Ventartly je organizacija koja je okupila veliki broj muzičara na jednom mestu. Sviramo na klasičnim instrumentima kao što su harfa i violina ili gitara i čelo i još mnogo drugih, a muzika koju izvodimo je vrlo dobro poznata i vama i vašim gostima. Što bi se reklo od Silvane do Nirvane, mada smo malo manje fokusirane na taj Silvana mod. Doduše u pojedinim ansamblima se provuče ponegde i taj zvuk. 🙂

Kada smo planirale da započnemo ovaj biznis, razmišljale smo o tome šta je to što vi dobijate od nas, na koji način bismo mi vama koristile. Shvatile smo da je prva i možda najznačajnija stvar ta što mi zapravo mislimo o svemu: kada nas angažujete i odaberete ansambl koji želite, sve ostalo je na nama. Mi vas dalje vodimo kroz sve detalje kako bismo dobro isplanirali nastup, a s obzirom na naše iskustvo, svesni smo i potencijalno problematičnih situacija koje rešavamo pre nego se dese.

U ponudi imamo ansamble koji nisu tipični kao što su harmonika, violina i gitara,  ili električni gudački kvartet, ali radimo i sa onim koji su „klasika“ kao što je gudački kvartet.

Naša muzika se lepo uklapa na venčanjima dok se okupljaju zvanice, na korporativnim proslavama dok traje večera ili takođe dok se okupljaju zvanice. Veoma smo pogodni za rođendanekrštenjaizložbe i druge manifestacije tog tipa.

Nina Birač i Milica Grujić

Na ovom tržištu, mi smo jedina agencija ovog tipa i ponosne smo na tu činjenicu. Mi smo ovaj posao izabrale da radimo, nije nam nametnut. Volimo muziku, verujemo u ljubav i pozitivnu energiju, volimo ljude i sa mnogo strasti radimo ovaj posao.

A nekako sam i napravila dobar uvod da vam se pojedinačno predstavimo.

Milica Grujić

CEO

Mlada umetnica na violončelu. Glava firme VentArtly, odličnih organizatorskih sposobnosti i nepogrešive intuicije. Završila Master studije na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu nakon kojih beleži brojne nastupe sa mnogim kamernim ansamblima. Ostvaruje svoje snove osnivanjem ove agencije sa željom da na scenu stupe profesionalnost i inovativnost.

Nina Birač

wp

Violinistkinja širokoh duha i muzičke harizme. Nakon završenih Master studija na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu postaje član orkestra Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu. Veruje u ideju forme VentArtly jer je i sama godinama nastupala u mnogim muzičkim sastavima. Svoju kreativnost svesrdno predaje ovoj agenciji sa vizijom da je vreme za stvaranje.

Miljana Praščević

project manager

Bilo da svira violu, violinu, električnu violinu ili da iskazuje svoje organizatorske sposobnosti u okviru VentArtly agencije, Miljanina svestranost je upečatljiva! Završila je master studije violine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu nakon čega svira u mnogobrojnim orkestrima u zemlji i inostranstvu. Stalni je član Habanera kvarteta od 2021. godine, a Project Manager u VentArtly firmi od 2022.