Božićna proslava

Božićna proslava

Praznična euforija nikad ranije nije stigla! Barem mi se tako čini! Gradovi su puni ljudi, prodavnice pune, popusti na sve strane, a ljudi često smrknuti. Svako brine svoju brigu. Kako će sutra na posao, da li će dobiti 14. platu, da li će se božićna proslava desiti ili ne ili gde će za taj čuveni doček Nove godine.

Novogodišnje želje

Ono što mislim da je posebno važno za sve nas, ljude koji radimo vredno tokom cele godine (ne samo pred kraj), je da zadovoljni uđemo u sledeću godinu. Ako nam firma obezbedi bonus, bićemo najsrećniji, ali postoji još nešto što je veoma važno u ovim situacijama kad svodimo račune. To je neko lično zadovoljstvo, osećaj da nekome nešto značite, poštovanje od strane rukovodstva firme. Znate kako se to postiže? Evo nekoliko predloga:

Novogodišnji ili Božićni koncert

Ako niste sigurni kako biste mogli da usrećite zaposlene, imam sjajan predlog! Šta mislite o Novogodišnjem ili Božićnom koncertu? Čula sam da je to postalo prilično popularno kod nas, a u svetu se već decenijama praktikuje.

Ako nešto znam, a to je da gudački kvartet može da napravi tako dobru atmosferu, da nećete moći da poverujete! Zato je to odlična ideja ukoliko planirate da organizujete nešto kao što je Božićna proslava za Vaše zaposlene. Zamislite taj nesvakidašnji šou! Još ako vam kažem da postoji i varijanta u kojoj je sa njima na sceni pevačica, hor, klavir i perkusije, pa to je zaista predivna stvar koju može svaki šef da obezbedi. Ovakav spektakl se zove Božićna rapsodija by Habanera Quartet.

Ja se uvek oduševim kad čujem gudački kvartet (pogotovo Habaneru) i hor. To je moja „šoljica čaja“, što bi Englezi rekli. Ali imaju razne varijacije. Pa zamislite samo taj šou! Zaposleni će sigurno biti oduševljeni kad čuju sve te poznate novogodišnje i božićne hitove!

Božićna proslava

Božićni hitovi

Mene kad uhvati praznična euforija, ja po ceo dan slušam Božićne pesme. A mogu da zamislim kako bih se sjajno osećala da čujem sve te popularne pesme na ovakvom koncertu, uživo : „Let it snow“, „White Christmas“, „Jingle Bells“, „Amazing Grace“… Ovo su sve numere koje uz ovaj ansambl zvuče još lepše i svečanije. Kad počnu sa sviranjem Božićnih numera, osetim se kao u onim kliše američkim filmovima, gde se sve završava hepi endom, a osećaj je totalno bajkovit. Pa svakome treba jedna Božićna proslava!

Ekskluzivna ponuda

Tačno znam šta bi me oraspoložilo kao nekog ko radi non stop. Upravo ovakva vrsta Božićnog koncerta. Još kad sam čula kakve face rade sa Habanera kvartetom, oduševila sam se. Da li ste znali da pevačica Branislava Podrumac nastupa sa Habanera kvartetom? Ona je naša proslavljena pevačica koja je osvojila svetske operske i pozorišne kuće. Ova dama peva izuzetno, a u kombinaciji sa gudačkim kvartetom, to zvuči božanski. Pijanista Milivoje Veljić je takođe deo ovog nesvakidašnjeg božićnog koncerta, perkusionista Miloš Vesić, kao i hor „Romanica“.

Ako želite da znate kako zvuči magija, onda bi trebalo da čujete Božićnu rapsodiju by Habanera Quartet. Ma, kakav američki Božićni film, kad ih čujete, osetićete se kao sa druge planete.

Taj osećaj dok ih slušate nikada nećete zaboraviti, verujte mi na reč. Ja sam ih jednom prilikom slušala kada mi je drugarica poslala video i oduševila se. Taman ću koleginici iz HR-a u mojoj firmi da predložim da ih angažuje, pa i ja malo da uživam.

Poslušajte kako ovaj kvartet izvodi onu čuvenu All I Want For Christmas is You jer je njihov doživljaj ovih predstojećih praznika baš onakav kakav bih volela da osetim i na proslavi moje firme!

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *