Habanera Electric

Električni kvartet (jer što da bude nešto već viđeno)

Habanera Electric, električni kvartet
Muzika za proslave

Sigurno ste se već našli u situaciji da ne možete da odaberete muziku za proslavu, venčanje, neki korporativni događaj ili zanimljiv nastup na festivalu koji organizujete. Zato je tu Habanera Electric da vam pomogne u ovoj teškoj odluci.

Želite da muzika bude originalna, da niko do sada nije čuo takvu interpretaciju, i da je potpuna novost na muzičkoj sceni Srbije?

Imamo rešenje – Habanera Electric, električni kvartet sa bendom (električna gitara, klavijature i bubnjevi).

Bilo da je u pitanju muzika za festivale, korporativne proslave ili doček zvanica na venčanju, nećete pogrešiti ako se odlučite za Habaneru Electric.

Idealna muzika za proslave

Habanera Electric kvartet je sjajno rešenje ukoliko želite da oduševite svoje zaposlene i organizujete korporativnu proslavu. Sa devojkama iz ansambla, odnosno menadžerom, dogovarate se oko repertoara, koji može biti i mirniji, iako su u pitanju električni instrumenti. Sa druge strane, uvek možete insistirati na maloj „promeni ritma“ kako biste „razmrdali“ zaposlene. Nema sumnje da će se oduševiti i opustiti uz ovaj sjajan sastav.

Ukoliko planirate proslavu za zaposlene, pozovite ovaj kvartet na vreme i lako se dogovorite oko svih uslova

Odlična za ulazak mladenaca i zvanica

Ako ste uvek želeli da se razlikujete od svih, radite nešto originalno i nesvakidašnje, Habanera Electric je pravo rešenje za vas. Devojke su sjajan izbor za doček zvanica na venčanju. Mogu biti deo vaše bajke, samo kao podloga na venčanju, bez velike pompe i buke, a opet će svakako ostati primećene i zapamćene. Mladenci često biraju Habaneru Electric i za prvi ples, a on se ne zaboravlja nikada.

Električni kvartet na festivalu

Habanera Electric prati muzičke trendove u svetu, pa su tako devojke često angažovane da sviraju na festivalima, a to i ne čudi, jer imaju upečatljiv nastup, odličnu energiju koju uvek prenose na festivalsku publiku.

Svi znaju da je Habanera Electric sinonim za vrhunsku zabavu, da devojke umeju da naprave sjajnu atmosferu gde god da se pojave, ali treba imati na umu da su u pitanju ipak gudački instrumenti, i iako električni, mogu napraviti sjajnu zabavu i uz mirniju muziku i izabrane numere. Savršena muzika za proslave, muzika za venčanja, muzika za festivale, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a  njihov performans prepričavaće se godinama.

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *