Muzika za izlazak torte

Kaže moja baka “Ni venčanja nisu više što su nekada bila”.
Sve je postalo stvar trenda, mode, venčanja koja će se dobro slikati i mladenaca koji žele “Instagramične” fotke. A muzika za izlazak torte već odslušana na svim drugim venčanjima u istom trenutku.

Mada, kada malo bolje razmislim, neki od tih trendova se totalno uklapaju u moju viziju mog venčanja. Jer, na kraju, to jeste najvažnije – da vi njih uklopite u vaš stil i želje, a ne da ih samo slepo ispratite.

 

Popunite trenutke koji su “prazan hod” na venčanju

 
Jedan od tih trenutaka jeste momenat izlaska svadbene torte. On polako ulazi u trku najvažnijih trenutaka zajedno sa prvim plesom.

Efekat treba da bude drugačiji. Generalno se ne piše puno o tome, ali po meni je to vrlo značajan momenat. Odjednom sve stane, fokus je okrenut ka vama i stvara se efekat zatišja pred buru.

Iiii, kreće žurka. Vrhunac večeri.

E sada vam treba nešto što će podići masu i staviti pečat na taj trenutak. Nekada su trubači bili zaduženi za podizanje atmosfere, ali danas su oni passe.
Kao što ne prepuštate stvari slučaju kada birate venčanicu ili izgled te torte, nemojte zanemariti da muzika za izlazak torte bude prikladna. Inače vam ne gine da vam bend za izlazak torte za mladence odsvira neku tužnu pesmu ili muziku iz Rokija (oh, viđenoooo).muzika za izlazak torte 

Budite otvoreni za dobre moderne stvari

U trend je sada ušao novi zvuk. Električna violina preko matrica čine da svi budu na nogama. Violinistkinja odevena u efektnu garderobu svira Gasolinu, Talk Dirty ili How deep is your love.

Wow, kakva atmosfera! Svi skaču!
Napravili ste preokret odjednom i neočekivano, a gosti sa oduševljenjem gledaju šou koji ste im priredili i polako se pridružuju žurci.
Prisustvovala sam takvim venčanjima, i verujte mi, to nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svi nastavljaju proslavu sa osmehom na licu!

Osim venčanja, ovakav efekat nastup je idealan i za punoletstvo. Zamislite samo pesme za proslavu punoletstva koje izvodi električna violina, ili, još zanimljivije, električni kvartet!

ELEKTRIČNI KVARTET ZA PROSLAVU VAŠEG VENČANJA!

Najnovije u našoj ponudi Habanera Electric kvartet će svakoj Vašoj  proslavi dati unikatan pečat!

Nije Vam dovoljan samo bend koji svira celu svadbu, angažujte ovaj kvartet koji nastupa sa bendom i ovaj efektan nastup nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Sve informacije o nama saznajte ovde.

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *