Ogromna mladenacka torta

Muzika za izlazak torte

Kaže moja baka “Ni venčanja nisu više što su nekada bila”.
Sve je postalo stvar trenda, mode, venčanja koja će se dobro slikati i mladenaca koji žele “Instagramične” fotke.

Mada, kada malo bolje razmislim, neki od tih trendova se totalno uklapaju u moju viziju mog venčanja. Jer, na kraju, to jeste najvažnije – da vi njih uklopite u vaš stil i želje, a ne da ih samo slepo ispratite.

 

Popunite trenutke koji su “prazan hod” na venčanju

 
Jedan od tih trenutaka jeste momenat izlaska svadbene torte. On polako ulazi u trku najvažnijih trenutaka zajedno sa prvim plesom.

Efekat treba da bude drugačiji. Generalno se ne piše puno o tome, ali po meni je to vrlo značajan momenat. Odjednom sve stane, fokus je okrenut ka vama i stvara se efekat zatišja pred buru.

Iiii, kreće žurka. Vrhunac večeri.

E sada vam treba nešto što će podići masu i staviti pečat na taj trenutak. Nekada su trubači bili zaduženi za podizanje atmosfere, ali danas su oni passe.
Kao što ne prepuštate stvari slučaju kada birate venčanicu ili izgled te torte, nemojte zanemariti da iskrojite i taj momenat. Inače vam ne gine da vam bend odsvira neku tužnu pesmu ili muziku iz Rokija (oh, viđenoooo).

Mladenci ispred mladenacke torte

Budite otvoreni za dobre moderne stvari

U trend je sada ušao novi zvuk. Električna violina preko matrica čine da svi budu na nogama. Violinistkinja odevena u efektnu garderobu svira Gasolinu, Talk Dirty ili How deep is your love.

Wow, kakva atmosfera! Svi skaču!
Napravili ste preokret odjednom i neočekivano, a gosti sa oduševljenjem gledaju šou koji ste im priredili i polako se pridružuju žurci.
Prisustvovala sam takvim venčanjima, i verujte mi, to nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svi nastavljaju proslavu sa osmehom na licu!

Izaberite Vašu pesmu

 
Još jedna važna stavka jeste mogućnost da izaberete pesmu koja bi započela ovaj segment venčanja. Recimo, We found love od Rihanne, ili Love me now Johna Legenda…

Sa električnom violinom npr.se pravi sjajan efekat mirnijeg uvoda, gde se ugase svetla, violinistkinja počinje da svira uz uvodni deo pesme, a u trenutku kada se svetla upale, okrenuta su vratima koja se otvaraju i torta ima svoj veliki doček. Jeste da zvuči kao da vi prosto možete pustiti muziku sa Youtuba da vrti vaše i trenutno popularne hitove, ali po toj logici biste to mogli da uradite i za celu svadbu, a ipak angažujete bend. Živa svirka i živi instrumenti nemaju zamenu i svakoj manifestaciji daju upečatljivost, dinamiku i život. Evo linka gde možete naći 10 ansambala za Vaše venčanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ponosni tata

Proslava rođenja deteta

Nemam dete pa ne znam koliko odricanja i organizatorskih sposobnosti iziskuje ova predivna mini manifestacija. Međutim, ono što sam čula od roditelja, to je da

Muzika za opuštanje

Kažu da je u ovim teškim trenucima potrebno veoma često prati ruke, dezinfikovati prostor u kome živimo do poslednjeg ćoška, izuvati se ispred vrata, nositi