muzika za opuštanje

Muzika za opuštanje, ili kako se oterati stresa

Kažu da je u ovim teškim trenucima potrebno veoma često prati ruke, dezinfikovati prostor u kome živimo do poslednjeg ćoška, izuvati se ispred vrata, nositi maske i rukavice pri svakom izlasku iz kuće. Ne izlaziti iz kuće bez preke potrebe.

Govori se o čuvanju sopstvenog zdravog razuma iako svi podsećaju na to da moramo imati na umu da je nekome mnogo teže nego nama: onima koji su na prvim linijama borbe sa virusom, onima koji su bolesni, kojima je fizičko zravlje ugroženo. Najgore što se nama ostalima desilo jeste da moramo da ostanemo kod kuće. Što ipak, zaista, i nije tako teško. Pogotovo ako uzmemo u obzir šta sve imamo na raspolaganju u ovom digitalnom svetu.

Muzika za opuštanje, lek za dušu

Ukoliko još niste pronašli najbolje sredstvo za opuštanje, za skretanje ružnih misli i način uz pomoć koga vam opet prolaze stari, lepi žmarci kroz telo, mi imamo jednu ideju za vas:

Klikom na play u videu odmah ispod, otvoriće Vam se naša playlista sa numerama odabranim da Vas prosto, opuste. Da otvorite ili zatvorite oči dok je slušate (melem je za oba čula), da se setite zašto je ovaj svet tako dobro mesto za život i kakvi umetnici na njemu žive. Da se zagrlite sa Vašom porodicom ili prosto uz čašu dobrog vina i prigušeno svetlo u sobi pojačate ove zvuke i pevušite sve poznate melodije dok je upaljena playlista muzika za opuštanje.

Muzičari u doba Korone nisu stali sa svojim stvaralaštvom, a među njima su i oni iz Ventartly tima, tako da u ovoj playlisti možete čuti i neke numere koje su snimljene pod parolom #ostanikodkuce.

Vreme je da vreme stane.

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *