5 najboljih keteringa za proslave u Beogradu ili kako da vaši gosti ne ostanu gladni

Skoro svaki put kada odem na neku proslavu, bilo to rođendan, proslava firme ili svadba, ono što se uvek komentariše među gostima su hrana i muzika. Uglavnom se priča o tome kakva je hrana, da li je malo posluženo (domaćini prištedeli), ili je kvalitet hrane drugačiji od onog na koji smo navikli, i sve slično tome.

Mnogi od nas vole dosta suhomesnatog pa se prejedemo na predjelu odmah. Zvuči poznato, zar ne?  U svakom slučaju, za domaćine je važno da pogode ukus gostiju i da se svi dobro najedu i provedu. Naravno, tu moraju da vode računa i o muzici koju će angažovati na proslavi, jer, kako bi se gosti drugačije pokrenuli posle sve te hrane koju su pojeli . Na tu temu uvek je odgovor ovde.

Imam 5 predloga za najbolji ketering u Beogradu i posluženje koje će zadovoljiti sve potrebe gostiju, a zbog kojih će se domaćini ponositi na celu organizaciju:

1. Slatka kuća

Bogata lepeza proizvoda pripremljenih od najkvalitnijih namirnica je ono što odlikuje ovaj ketering. Ponuda je zaista šarenolika, a obuhvata hladna i topla predjela, supe i čorbe, glavna jela od mesa, posni program i ribu, poslastice i torte. Takođe, postoje i čuveni i neponovljivi Party MIX-evi. Ovde možete pronaći sve što vas zanima o njihovim proizvodima.

2. Poco Loco

Za Poco Loco sam čula od mnogo ljudi koji su ih angažovali i svi su bili jako zadovoljni profesionalizmom. Koliko sam shvatila, oni rade ketering u Beogradu i za proslave, za firme, i generalno izlaze u susret svima. Ono što je sjajno je njihovo višegodišnje iskustvo. Poco loco već 13 godina slane i slatke ketering zalogaje dostavlja na kućnu adresu. Često naglašavaju da kvalitet njihovih proizvoda garantuje i HACCP sertifikat koji poseduju. Da li smo spomenuli da je ovo odličan izbor i kada je u pitanju ketering za rođendane?  Saznajte više na njihovom sajtu ovde.

 

3. Halo ketering

Jedan od najboljih keteringa, bez dileme. Domaće, ukusno i kvalitetno posluženje, uf, pa samo za poželeti. Ukoliko Vam je potreban ketering za dečiji rođendan, slavu, doček svatova, poslovnu proslavu ili neki drugi bitan događaj, prepustite im brigu oko organizacije hrane – iznenadite goste dekorativnim zalogajima i posvetite se zabavi! Osim što im je hrana preukusna, posebnu pažnju posvećuju dekoraciji hrane, koja je primerena događaju. Za kontakt, posetite njihov sajt klikom ovde.

4. BNB ketering

Pravite žurku, veridbu, devojačko ili momačko veče, proslavu diplomskog rada? Priželjkujete privatnu proslavu sa izvrsnim posluženjem? Veliki izbor slanih i slatkih zalogaja koji će svojim ukusima začiniti svako slavlje doprineće da vaša žurka ili privatna proslava bude u potpunosti uspešna i zapamćena. Vi samo odredite meni u dogovoru sa njihovim osobljem, a oni su tu da sve pripreme i prezentuju. Za više informacija o ovom keteringu iz Beograda, klik ovde Vas vodi na njihov sajt.

 

5. Massimo ketering

Kada pomislite na Massimo ketering, imate samo dve asocijacije na umu: Ukusno i profesionalno. Oni koji su sarađivali sa njima, uvek ističu da ih nikad ne bi menjali i da ih uvek angažuju za naredne proslave i veselja. Izaberite nešto iz njihovog posnog ili mrsnog asortimana i uživajte u svežoj i ukusnoj hrani koju spremaju profesionalci. Ako smatrate da je ovo pravi izbor za vas, kliknite baš ovde.

 

Ako neki od ovih keteringa bude vaš izbor za proslavu koju želite da upriličite, sigurno se nećete pokajati. Vaši gosti će uživati u sjajnoj klopi i zalogajima koji su kvalitetno pripremljeni, tako da niko neće otići praznog stomaka. I svi će želeti ponovo da dođu što je najvažnije.

ELEKTRIČNI KVARTET ZA PROSLAVU!

Najnovije u našoj ponudi Habanera Electric kvartet će svakoj Vašoj  proslavi dati unikatan pečat!

Običan bend je prevaziđena stvar, angažujte ovaj kvartet koji nastupa sa bendom i ovaj efektan nastup nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Sve informacije o nama saznajte ovde.

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *