Muzika za vencanje, solo harfa

Njeno veličanstvo Harfa

Spoj prefinjenog i otmenog, tradicionalnog i modernog i povrh svega elegantnog i gracioznog. Naizgled jednostavna, a zapravo vrlo složena i kompleksna, instrument harfa je postala neizostavni deo različitih manifestacija širom sveta. Ona ostavlja pečat stila i dobrog ukusa i vodi vas na putovanje u drugu dimenziju, a njen zvuk prosto „miluje“ dušu. 

Nenametljiv, a opet savršeno upečatljiv.

Harfa za venčanja

Harfa nudi širok spektar različitih žanrova. Od tradicionalnog i dobro poznatog zvuka klasične muzike preko vanvremenskih hitova evergreen-a, do najpopularnih melodija današnjice. Sa mogućnošću da podjednako dobro bude solistički instrument, gde će celokupni nastup muzicirati sama kao i da bude pratnja instrumenta kao što su npr. violina ili čelo. Efekat je podjednako dobar.

Tako su se britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl opredelili za zvuk harfe jer je nesumnjivo ta kombinacija kraljevska.

U organizaciji magazina Elle pri dodeli Elle Style Awards harfa je takođe bila deo manifestacije kao muzička podloga i još jednom dokazala da se elegancija ovog instrumenta uklapa u događaje različite vrste.

Agencija VentArtly izgrađena sa pažnjom usmerenom na kvalitet i stil prateći smernice dobrog zvuka u svojoj ponudi ima solo harfu pod nazivom Aria of Chords kao i harfu u kombinaciji sa violinom tzv. Wood & Passion i naravno neizostavnu harfu i čelo sa imenom Fuoco.

Budite jedinstveni u organizaciji svog značajnog događaja! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klasična muzika

Klasična muzika za bebe

Klasična muzika je preteča svega što je kasnije došlo kada govorimo o muzici. Žanrovi koje danas poznajemo su nastali iz postulata postavljenih u klasičnoj muzici,

Ponosni tata

Proslava rođenja deteta

Nemam dete pa ne znam koliko odricanja i organizatorskih sposobnosti iziskuje ova predivna mini manifestacija. Međutim, ono što sam čula od roditelja, to je da

Muzika za opuštanje

Kažu da je u ovim teškim trenucima potrebno veoma često prati ruke, dezinfikovati prostor u kome živimo do poslednjeg ćoška, izuvati se ispred vrata, nositi