Muzika za vencanje, solo harfa

Njeno veličanstvo Harfa

Spoj prefinjenog i otmenog, tradicionalnog i modernog i povrh svega elegantnog i gracioznog. Naizgled jednostavna, a zapravo vrlo složena i kompleksna, harfa je postala neizostavni deo različitih manifestacija širom sveta. Ona ostavlja pečat stila i dobrog ukusa i vodi vas na putovanje u drugu dimenziju, a njen zvuk prosto „miluje“ dušu. 

Nenametljiv, a opet savršeno upečatljiv.

Harfa za venčanja

Harfa nudi širok spektar različitih žanrova. Od tradicionalnog i dobro poznatog zvuka klasične muzike preko vanvremenskih hitova evergreen-a, do najpopularnih melodija današnjice. Sa mogućnošću da podjednako dobro bude solistički instrument, gde će celokupni nastup muzicirati sama kao i da bude pratnja instrumenta kao što su npr. violina ili čelo. Efekat je podjednako dobar.

Tako su se britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl opredelili za zvuk harfe jer je nesumnjivo ta kombinacija kraljevska.

U organizaciji magazina Elle pri dodeli Elle Style Awards harfa je takođe bila deo manifestacije kao muzička podloga i još jednom dokazala da se elegancija ovog instrumenta uklapa u događaje različite vrste.

Agencija VentArtly izgrađena sa pažnjom usmerenom na kvalitet i stil prateći smernice dobrog zvuka u svojoj ponudi ima solo harfu pod nazivom Aria of Chords kao i harfu u kombinaciji sa violinom tzv. Wood & Passion i naravno neizostavnu harfu i čelo sa imenom Fuoco.

Budite jedinstveni u organizaciji svog značajnog događaja! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Harfa za venčanja

Harfa za venčanje

Iako sam oduvek kao mala bila pravi harambaša, mnogo sam volela princeze. Te njihove divne, velike, svetlucave haljine, graciozan hod, a kako su tek plesale

Muzika za prvi mladenacki ples

5 najboljih bendova za svadbe

Znate kako kažu? Ako ne valjaju muzika i hrana na svadbi, onda je ona propala.Dobro, ne bih se baš u potpunosti složila sa ovom konstatacijom