Muzika za vencanje, solo harfa

Njeno veličanstvo Harfa

Spoj prefinjenog i otmenog, tradicionalnog i modernog i povrh svega elegantnog i gracioznog. Naizgled jednostavna, a zapravo vrlo složena i kompleksna, instrument harfa je postala neizostavni deo različitih manifestacija širom sveta. Ona ostavlja pečat stila i dobrog ukusa i vodi vas na putovanje u drugu dimenziju, a njen zvuk prosto „miluje“ dušu. 

Nenametljiv, a opet savršeno upečatljiv.

Harfa za venčanja

Harfa nudi širok spektar različitih žanrova. Od tradicionalnog i dobro poznatog zvuka klasične muzike preko vanvremenskih hitova evergreen-a, do najpopularnih melodija današnjice. Sa mogućnošću da podjednako dobro bude solistički instrument, gde će celokupni nastup muzicirati sama kao i da bude pratnja instrumenta kao što su npr. violina ili čelo. Efekat je podjednako dobar.

Tako su se britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl opredelili za zvuk harfe jer je nesumnjivo ta kombinacija kraljevska.

U organizaciji magazina Elle pri dodeli Elle Style Awards harfa je takođe bila deo manifestacije kao muzička podloga i još jednom dokazala da se elegancija ovog instrumenta uklapa u događaje različite vrste.

Agencija VentArtly izgrađena sa pažnjom usmerenom na kvalitet i stil prateći smernice dobrog zvuka u svojoj ponudi ima solo harfu pod nazivom Aria of Chords kao i harfu u kombinaciji sa violinom tzv. Wood & Passion i naravno neizostavnu harfu i čelo sa imenom Fuoco.

Budite jedinstveni u organizaciji svog značajnog događaja! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ponosni tata

Proslava rođenja deteta

Nemam dete pa ne znam koliko odricanja i organizatorskih sposobnosti iziskuje ova predivna mini manifestacija. Međutim, ono što sam čula od roditelja, to je da

Muzika za opuštanje

Kažu da je u ovim teškim trenucima potrebno veoma često prati ruke, dezinfikovati prostor u kome živimo do poslednjeg ćoška, izuvati se ispred vrata, nositi