bend za svadbe

5 najboljih bendova za svadbe

Znate kako kažu? Ako ne valjaju bend za svadbe i hrana na svadbi, onda je ona propala.
Dobro, ne bih se baš u potpunosti složila sa ovom konstatacijom (ne volimo svi da krkamo toliko).

U poslednje vreme čula sam da parovi pred svadbu najduže traže bend i muziku koja će zabavljati goste. Neke mlade su čak tvrdile da su duže tražile bend za svadbe nego mladoženju. 

Kako buduće supruge ne bi bile zaludne i jurcale po milion svirki, ja sam rešila da ih poštedim i predložim neke od sjajnih bendova i orkestara koji su se proslavili svirkama na svadbama. Pre nego da počnem o tome, samo da proverim da li ste već rezervisali uvodnu muziku na venčanju, ili muziku dok ulazi torta? Sve o tome saznajte klikom ovde, jer nije bend svemoguć, treba popuniti svaki segment.

Ovaj bend za svadbe dobio je naziv po muzi i zaštitnici muzike u grčkoj mitologiji.
Muzičari koji sviraju i pevaju u ovom bendu zaista opravdavaju ovaj naziv. Za 17 godina koliko postoje, Euterpa ima više od 2400 nastupa u zemlji i inostranstvu. Jedna od stvari po kojima su poznati je njihova svestranost.
Osim što sviraju na svadbama, svojom muzikom ulepšavaju i korporativne, kao i privatne proslave.
Njih karakterišu dva odlična vokala, muški i ženski, kao i autentične interpretacije raznih svetskih i domaćih hitova. Pogledajte njihovu ponudu ovde

Za bend za svadbe Akustična soba sam čula samo reči hvale. Slušala sam ih uživo u jednom novosadskom klubu i mogu vam reći da  prave neverovatnu atmosferu.
A, kako i ne bi kada se skupi energija svih ovih instrumenata. (Oni su poznati i jedinstveni po tome da imaju u sastavu trubu, trombon i saksofon kao redovne članove i verujte mi, svaka pesma sa tim instrumentima dobije fenomenalan zvuk, zamislite samo Bregovićev Kalašnjikov, pa zvuči kao original).

Sviraju sve, i repertoar im je zaista šarenolik. Ceo njihov spisak sa pesmama možete pogledati na njihovom sajtu klikom ovde na kom se možete informisati oko kontakta i svega ostalog.

Ko voli pravu narodnu muziku, orkestar Ace Sofronijevića je pravi izbor.
Momak koji harmoniku svira odmalena i koja je postala njegov život, uživa u privatnim veseljima i svadbama.
Njegov orkestar naširoko je poznat po odličnoj atmosferi koju prave i po velikom broju pesama koje znaju, kao i saradnji sa mnogim poznatim estradnim umetnicima.

Pogledajte njegov zanimljiv Instagram profil

Preporuke za ovaj bend ćete čuti na svakom koraku i to zaslužuju zbog svoje energije, profesionalnosti i fenomenalne atmosfere koju prave.

Većina članova je završila Muzičku akademiju, ima ih 10 (čak 8 instrumenata i 7 vokala) i sviraju sve živo, od Bruna Marsa i Ramštajna preko Čole i Dina Dvornika do Harisa Džinovića, Cece i ostalih.

Postali su poznati sa klipom Evolucija ExYu muzike i pesmom Jedna noć, a beogradska publika ih zna iz mnogih noćnih provoda u Beton hali. Repertoar, ponudu, preporuke i još puno stvari ćete pronaći na njihovoj web stranici klikom ovde.

Većina ljudi zna Davora iz muzičkih takmičenja u kojima je predstavio svoj raskošni glas, pa sam tako i ja prvi put čula za njega. U prvi mah se vidi da je dečko talentovan i da uživa u tome što radi.
On ima svoj bend za svadbe, odnosno orkestar sa kojim nastupa na venčanjima, korporativnim događajima i privatnim proslava.

Svi muzičari koji nastupaju sa njim imaju izuzetnu reputaciju, a sve ih spaja bezgranična ljubav prema muzici i tome što rade.
Oni u kombinaciji sa Davorom zaista ostavljaju veliki pozitivan utisak jer su njihovi zajednički nastupi izvor dobre energije i pozitivnih vibracija. Koncertnog su tipa, gde se poštuje forma originalne pesme i pažljivo radi na aranžmanima.
Rade na visoko profesionalnoj opremi i samo sa pouzdanim saradnicima. Kliknite na njihovu web stranicu i poslušajte više snimaka.

Ako izaberete bilo koji od ovih bendova, sigurno se nećete pokajati. Za sve sam čula samo pozitivne stvari, a u kvalitet mnogih sam se uverila. Zato, ne brinite se i opustite se u biranju. Sigurna sam da ćete izabrati najbolje za sebe i svoje voljene.

ELEKTRIČNI KVARTET ZA PROSLAVU VAŠEG VENČANJA!

Najnovije u našoj ponudi Habanera Electric kvartet će svakoj Vašoj  proslavi dati unikatan pečat!

Nije Vam dovoljan samo bend koji svira celu svadbu, angažujte ovaj kvartet koji nastupa sa bendom i ovaj efektan nastup nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Sve informacije o nama saznajte ovde.

Poslednje objavljeno

One comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *