Venčanja Novi Sad

Venčanja Novi Sad (proslave u Srpskoj Atini)

Izgleda da nam je svima Beograd postao mali, ili čak dosadan, pa smo rešili da svu zabavu premestimo u Novi Sad. Koliko sam čula, sve češće se ljudi odlučuju za proslave u srpskoj Atini, i to ne samo jer je grad prelep, nego žele neko drugo iskustvo, drugu atmosferu, a to svakako mogu pronaći u Novom Sadu.

Priznajmo, Novi Sad je jedno od najpopularnijih odredišta za svadbene, a i mnoge druge vrste proslava u Srbiji, a ja sam razmišljala koji bi prostori mogli da budu idealni za svadbe u ovom gradu.

Club Reset je elegantan i moderno uređen prostor koji pruža savršeno okruženje za nezaboravnu svadbenu proslavu. Čula sam da je ansambl Wood and Passion jednom prilikom napravio sjajnu atmosferu i da su ih skoro svi gosti posle svadbe zvali da im sviraju na njihovim proslavama.

Ovaj restoran nalazi se nadomak Novog Sada i nudi prostor za različite veličine svadbi, od manjih i intimnijih do većih proslava. Club Reset je poznat po svom sofisticiranom enterijeru, vrhunskoj usluzi i impresivnom izboru hrane i pića.

Kada čujete naziv „Salaš“, znate da je to nešto dobro, lepo i različito od svega. Gentleman’s club je sjajan muzički sastav za takvo okruženje, jer, gde ćete lepše od gitare, violine i harmonike u takvom ambijentu?!

Salaš 137 je idilično mesto smešteno izvan gradske vreve, okruženo prelepom prirodom. Ovaj salaš nudi rustičan i autentičan ambijent koji je savršen za romantične i intimne svadbene proslave. Salaš 137 ima prelepo uređene bašte, otvoreni prostor za ceremonije venčanja i prostrane sale za prijem gostiju. Gostima se pruža mogućnost da uživaju u tradicionalnoj kuhinji i atmosferi salaša.

Ako volite Novi Sad, ovaj prostor će vam se definitivno dopasti.
Vidikovac je jedan od najlepših prostora za svadbe u Novom Sadu zahvaljujući svom impresivnom panoramskom pogledu na grad. Ovaj prostor se nalazi Fruškoj Gori i pruža spektakularan pogled na okolinu. Vidikovac ima elegantno uređene sale sa velikim prozorima, što omogućava gostima da uživaju u predivnom pejzažu dok proslavljaju svoje venčanje. Osim toga, Vidikovac nudi vrhunsku uslugu i raznolik izbor menija.
Dobrom utisku uvek doprinese i dobra muzika, a za to su najčešće zadužene muzičari iz ansambla Soul & Tie. Gitara i violina, sa pogledom na Novi Sad… Pa, padanje u nesvest!

Kada pomislim na ovaj prostor, ja uvek zamislim i muziku uz njega. Uvek je to neka vintage varijanta, pošto je prostor skroz u tom stilu. Znam da se ovde savršeno uklapa Fuoco (čelo i harfa), koji bi sigurno doprineo sjajnoj atmosferi.

Bo inside je fantastično uređen prostor koji spaja vintage i rustiku sa umetničkim detaljima i mnogobrojnim asocijacijama na muziku jer vlasnica ovog prostora pijanistkinja. Nudi i fantastično dvorište koje se može prilagoditi različitim stilovima venčanja. Bo inside je poznat po svom prefinjenom enterijeru, duhu kojim odiše i blizini Dunava. Ovaj prostor je pogodan za sve vrste proslava, od venčanja do nekih korporativnih druženja.

E sad, ako želite luksuz i eleganciju, ne tražite dalje. Exclusive je prostor za vas. Ako ste tip koji voli vrhunsku uslugu, a pritom i vrhunsku muziku (čitaj Habanera Electric – električni kvartet), onda ste na pravom putu.

Exclusive je elegantan i sofisticiran prostor za svadbe koji pruža luksuzno iskustvo. Nalazi se u blizini centra Novog Sada i poseduje moderno uređene sale sa mnogo prostora za ples. Exclusive se ističe po svojoj vrhunskoj usluzi, detaljnoj pažnji prema dekoraciji i bogatoj ponudi hrane i pića.

Svaki od ovih prostora za svadbe i proslave u Novom Sadu ima svoje jedinstvene karakteristike i pruža nezaboravno iskustvo za mladence i njihove goste. Bez obzira na izbor, parovi koji se odluče za ove prostore mogu biti sigurni da će njihova venčanja Novi Sad biti spektakularna i neponovljiva. Ako uz ove prostore dodamo vrhunsku muziku, greške nema, to je san svakoga ko se lati organizovanja proslave.

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *