muzika za venčanje

Da li ste razmišljali o ovakvom venčanju?

Svadba bez nekih zanimljivosti, interesantnih detalja koji oslikavaju mladence kao par je samo jedna obična svadba. Sa druge strane, mnogo je i promašaja u toj pomami za nečim ’neviđenim’. To je kao ono sa imenima za bebe, kada roditelji u tom utrkivanju za raritetom nateraju svoje dete da sa 18 godina ode u opštinu i promeni ime.

Da, treba unositi novine ali trudite se da ne skrenete sa puta, izaberite pravu meru. Ako već želite da postignete WOW efekat, neka to bude zaista WOW i neka se pamti.

Ali, šta je to što čini da oduševljenje traje i kada se svadba završi?

Njeno veličanstvo Muzika za venčanje!

Sve veći wedding trend kada je u pitanju muzika za venčanje je angažovanje više različitih ansambala koji izvode različite muzičke žanrove. Time se postiže konstantno držanje dobre atmosfere a i da zvanice budu entertained tokom cele svadbe.

Prvo o čemu treba da razmislite kada bukirate prostor jeste kakav biste bend želeli na sopstvenoj svadbi. Nekako se čini da ipak preovladavaju bendovi koji sviraju narodnjake. Opšteprihvaćen stav je da nema dobre žurke bez narodnjaka i sve je to ok ukoliko vi to zaista mislite.. Ali ako je to stav vaše mame, tetke i strine a vi pravite kompromis da bi svi bili zadovoljni.. Razmislite, ipak je to dan kada Vama treba da bude najlepše. Ovde su naši saveti za dobre bendove u Srbiji

Kako napraviti da muzika za venčanje bude za pamćenje?

Kada ste rešili pitanje benda, onda možete da počnete da razmišljate šta bi Vaše venčanje učinilo specifičnim i za pamćenje. Uvodna muzika za svadbu je sada nešto što je postalo “must have” na svakom venčanju.

– Zamislite gudački kvartet, neki dobar trio ili kombinaciju harfe i violine koji dočekuju zvanice ili ispunjavaju prostor zvukom za vreme fotografisanja

– A šta kažete na kombinaciju harmonike i violine koji sviraju Metaliku u pauzi za glavni bend (umesto da pustite muziku sa diska iskoristite priliku za WOW efekat)

-Dolazak torte takođe daje prostor da sebi, svojim prijateljima i rodbini upriličite sjajne trenutke za pamćenje. Mogu to da budu trubači ili tamburaši, ali to je već viđeno. Odjednom se pojavljuje devojka sa električnom violinom u neobičnom stajlingu, svira dobro poznate hitove. E, tooo je momenat kada pomisliš ’ can I have this feeling forever ’ 

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *