Sajam venčanja

Sajam venčanja

U godini kada planirate vaše venčanje puno je toga pred vama. Krenuvši od istraživanja koji je najadekvatniji prostor za vaše potrebe, preko muzike, garderobe, kićanki, torte, fotografa, pozivnica i još mnogo propratnih detalja koji vam sada ni ne padaju na pamet. Sve to zahteva puno utrošene energije i vremena da pronađete baš ono šta želite ne biste li se tog dana osećali zadovoljno, srećno i ispunjeno.

Imamo predlog kako da na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno, a da pritom uštedite mnogo vremena lutanja.

Sajam venčanja je pravo mesto za vas. Tu se nalazi sve od gore navedenog. Najbolje je da jedno popodne odvojite za obilazak svih štandova. Posvetite se svemu onome što vas zanima, pokupite sve brošure i posle ih natenane pregledate. Sajam venčanja ima više prednosti. Prva je što možete dobiti dobre ideje kako da osmislite vaš najvažniji dan, potom možete naići na neke netipične štandove kao što su limuzine za vožnju mladenaca, fantastičan i neobičan nakit koji bi razbio stereotip sandardnog, različite performanse koji bi napravili veću dinamiku na vašem venčanju. A druga su popusti. Budite otvoreni za neke “igrice” koje vam se plasiraju. Možda Vam se otvore još neke mogućnosti.

Sajam venčanja u hotelu Hyatt

Mi smo već izvestan broj godina deo Sajma Venčanja koji organizuje Magazin Venčanje. Prethodne dve godine smo svirajući sa kvartetom Habanera bile muzička podloga na reviji poznatih dama u venčanicama. Ove godine predstavljamo našu agenciju Ventartly koja se bavi upravo organizacijom uvodne muzike na venčanjima, i ima u svojoj ponudi 10 ansambala. Ovogodišnu reviju propratiti naš ansambl Magnetic Trip, čuće se malo moderniji zvuk. A sa druge strane hotela Hyatt će se nalaziti i naš štand gde ćete moći da uzmete brošuru i poslušate sve ostale naše ansamble.

Odvojte jedan deo dana 0d 07.02. do 09.02.2019. i vidimo se tamo.

Poslednje objavljeno

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *