Muzika za prvi mladenacki ples

5 najboljih bendova za svadbe

Znate kako kažu? Ako ne valjaju muzika i hrana na svadbi, onda je ona propala.
Dobro, ne bih se baš u potpunosti složila sa ovom konstatacijom (ne volimo svi da krkamo toliko).

U poslednje vreme čula sam da parovi pred svadbu najduže traže bend i muziku koja će zabavljati goste. Neke mlade su čak tvrdile da su duže tražile bend za svadbu nego mladoženju 😀
Kako buduće supruge ne bi bile zaludne i jurcale po milion svirki, ja sam rešila da ih poštedim i predložim neke od sjajnih bendova i orkestara koji su se proslavili svirkama na svadbama. Pre nego da počnem o tome, samo da proverim da li ste već rezervisali uvodnu muziku na venčanju, ili muziku dok ulazi torta? Sve o tome saznajte klikom ovde, jer nije bend svemoguć, treba popuniti svaki segment.

Ovaj bend za svadbe dobio je naziv po muzi i zaštitnici muzike u grčkoj mitologiji.
Muzičari koji sviraju i pevaju u ovom bendu zaista opravdavaju ovaj naziv. Za 17 godina koliko postoje, Euterpa ima više od 2400 nastupa u zemlji i inostranstvu. Jedna od stvari po kojima su poznati je njihova svestranost.
Osim što sviraju na svadbama, svojom muzikom ulepšavaju i korporativne, kao i privatne proslave.
Njih karakterišu dva odlična vokala, muški i ženski, kao i autentične interpretacije raznih svetskih i domaćih hitova. Pogledajte njihovu ponudu ovde

Za Akustičnu sobu sam čula samo reči hvale. Slušala sam ih uživo u jednom novosadskom klubu i mogu vam reći da  prave neverovatnu atmosferu.
A, kako i ne bi kada se skupi energija svih ovih instrumenata. (Oni su poznati i jedinstveni po tome da imaju u sastavu trubu, trombon i saksofon kao redovne članove i verujte mi, svaka pesma sa tim instrumentima dobije fenomenalan zvuk, zamislite samo Bregovićev Kalašnjikov, pa zvuči kao original).

Sviraju sve, i repertoar im je zaista šarenolik. Ceo njihov spisak sa pesmama možete pogledati na njihovom sajtu klikom ovde na kom se možete informisati oko kontakta i svega ostalog.

Ko voli pravu narodnu muziku, orkestar Ace Sofronijevića je pravi izbor.
Momak koji harmoniku svira odmalena i koja je postala njegov život, uživa u privatnim veseljima i svadbama.
Njegov orkestar naširoko je poznat po odličnoj atmosferi koju prave i po velikom broju pesama koje znaju, kao i saradnji sa mnogim poznatim estradnim umetnicima.

Pogledajte njegov zanimljiv Instagram profil

Preporuke za ovaj bend ćete čuti na svakom koraku i to zaslužuju zbog svoje energije, profesionalnosti i fenomenalne atmosfere koju prave.

Većina članova je završila Muzičku akademiju, ima ih 10 (čak 8 instrumenata i 7 vokala) i sviraju sve živo, od Bruna Marsa i Ramštajna preko Čole i Dina Dvornika do Harisa Džinovića, Cece i ostalih.

Postali su poznati sa klipom Evolucija ExYu muzike i pesmom Jedna noć, a beogradska publika ih zna iz mnogih noćnih provoda u Beton hali. Repertoar, ponudu, preporuke i još puno stvari ćete pronaći na njihovoj web stranici klikom ovde.

Većina ljudi zna Davora iz muzičkih takmičenja u kojima je predstavio svoj raskošni glas, pa sam tako i ja prvi put čula za njega. U prvi mah se vidi da je dečko talentovan i da uživa u tome što radi.
On ima svoj bend, odnosno orkestar sa kojim nastupa na venčanjima, korporativnim događajima i privatnim proslava. Svi muzičari koji nastupaju sa njim imaju izuzetnu reputaciju, a sve ih spaja bezgranična ljubav prema muzici i tome što rade.
Oni u kombinaciji sa Davorom zaista ostavljaju veliki pozitivan utisak jer su njihovi zajednički nastupi izvor dobre energije i pozitivnih vibracija. Koncertnog su tipa, gde se poštuje forma originalne pesme i pažljivo radi na aranžmanima.
Rade na visoko profesionalnoj opremi i samo sa pouzdanim saradnicima. Kliknite na njihovu web stranicu i poslušajte više snimaka. 

Ako izaberete bilo koji od ovih bendova, sigurno se nećete pokajati. Za sve sam čula samo pozitivne stvari, a u kvalitet mnogih sam se uverila. Zato, ne brinite se i opustite se u biranju. Sigurna sam da ćete izabrati najbolje za sebe i svoje voljene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klasična muzika

Klasična muzika za bebe

Klasična muzika je preteča svega što je kasnije došlo kada govorimo o muzici. Žanrovi koje danas poznajemo su nastali iz postulata postavljenih u klasičnoj muzici,

Ponosni tata

Proslava rođenja deteta

Nemam dete pa ne znam koliko odricanja i organizatorskih sposobnosti iziskuje ova predivna mini manifestacija. Međutim, ono što sam čula od roditelja, to je da

Muzika za opuštanje

Kažu da je u ovim teškim trenucima potrebno veoma često prati ruke, dezinfikovati prostor u kome živimo do poslednjeg ćoška, izuvati se ispred vrata, nositi